Algomeda

Thursday, May 29, 2008

КОЗМЕТИКА С МИКРОВОДОРАСЛИ





Производство на козметични биопродукти от микроводорасли - зелени (Scenedesmus acutus) и червени (Porphyridium cruentum) за козметични цели - хидратиращо, освежаващо и подмладяващо средство за всяка кожа, антицелулитни екстракти, противоалергични свойства, анти-акне ефект, при трудно зарастващи рани, масажни масла и др. Изолиране на различни биопродукти по поръчка. Чист лутеин от Tagetes erecta.

Серия за лице Алгомеда

Всички продукти от серията АЛГОМЕДА съдържат екстракти от микроводорасли, подходящо съчетани с масла и екстракти от други растения, като маслодайна роза, лавандула, невен… Микроводораслите са широко разпространени -в почвата, водата, арктическите ледове и топлите извори. За да оцеляват навсякъде, те трябва да съчетаят в единствената си клетка разнообразни биологично активни вещества, даващи им енергия и жизненост. Екстрактът от зелени микроводорасли (Scenedesmus acutus) енергизира кожата и стимулира регенерацията. Прилага се при лечение на рани, кожни възпаления и изгаряния. Действа благоприятно при алергии и акне. Има известен радиозащитен ефект.
Продуктите АЛГОМЕДА са хипоалергенни и изцяло натурални. Не съдържат изкуствени аромати, емулгатори, оцветители и др. химични компоненти. Това ги прави подходящи и за най-чувствителната кожа. Липсата на изкуствени консерванти изисква съхранението на повечето от тях в хладилник.

АЛГОТОНИК
Изключително нежна вода за лице, която почиства и освежава. Екстрактът от зелени микроводорасли в комбинация с лавандула успокоява и заздравява епидермиса на всякакъв тип кожа. Съдържанието на мастни киселини, витамини и минерали обуславя добри епителизиращи свойства при кожни възпаления и изгаряния. Ароматните вещества, включително и етерични масла, действат освежаващо и регенериращо.

ПОЧИСТВАЩА И ПИЛИНГ-МАСКА ЗА ЛИЦЕ


Идеално почиства кожата без да я изсушава. Попива излишните мазнини, отстранява мъртвите клетки като същевременно овлажнява и подхранва кожата с ценни микроводораслови съставки, като масла, витамини и полизахариди.
Поддържа минералния баланс. Предпазва от инфекции. Оставя кожата свежа и гладка без да нарушава естествения липиден и киселинен баланс. Маската е богата на всички важни витамини и провитамини, които се предлагат на кожните клетки в лесна за усвояване форма. Полиненаситените масла от червени и зелени микроводорасли, включително незаменимите омега-3 и омега-6 мастни киселини допълват високата биологична стойност на маската. Микроводораслите съдържат гама- линоленова киселина, която е изключително важна за доброто състояние на кожата, но рядко се съдържа в другите растителни масла.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Върху мокро лице се нанася част от маската. Втрива се енергично за няколко минути. Отмива се обилно първо с топла, а след това със студена вода. Накрая лицето се подсушава с чиста кърпа. Ползвайте веднъж седмично. За мазна кожа - през 4-5 дни.
Не съдържа изкуствени аромати, оцветители и консерванти.
Да се съхранява в хладилник.




ВИТАЛИЗИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ

Подходящ за всякакъв тип дехидратирана кожа. Особено добре се отразява на суха и чувствителна кожа, склонна към раздразнения при употреба на традиционните козметични продукти. Извлекът от зелени микроводорасли подържа жизнеността и нормалния тургор на кожата, благодарение на богато съдържание от биологично активни съставки като аминокиселини, витамини, мастни киселини, минерали и микро-елементи. Те хидратират и подхранват кожата, без да я натоварват. Зелените микроводорасли съдържат противовъзпалителни и противоалергенни компоненти, които предпазват от алергии и успокояват чувствителния тип кожа.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Витализиращия гел за лице АЛГОМЕДА не съдържа мазнини. Можете да го използвате толкова често, колкото желаете /Пепоръчително в ранните часове на деня/, но за да има оптимален ефект за кратко време, използвайте поне два пъти дневно. Нанасянето на гела става с леко втриване върху добре почистено лице. При бедна на мазнини кожа, след попиване на гела можете да използвате и масло антиоксидант или подходящ крем с УВ защита. Тъй като не съдържа изкуствени емулгатори, по време на ползване може да се отдели вода.
Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители и аромати.
Да се съхранява в хладилник!



ОВЛАЖНЯВАЩА И ОСВЕЖАВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ


Биопродуктите от червени водорасли са особено ценни, специфични и уникални по своя състав, тъй като тези организми са едни от най-старите на Земята. Клетъчното им съдържание е изключително богато и обуславя тяхната висока адаптивност през неблагоприятните периоди от геологичното развитие на Земята. Всяка клетка Porphyridium cruentum е обвита с дебела полизахаридна капсула, която я предпазва от изсушаване и позволява запазване на вътреклетъчната структура през периоди на засушаване-напр. морски отлив. Това водорасло с лекота изчаква прилива на сухо върху скалите, без да губи влагата и жизнеността си. Полизахаридът действа по същия начин върху кожата на лицето и тялото. Влизайки в контакт с клетките, той образува защитен слой, който предпазва кожата от изсушаване. Заедно с тези свойства, полизахаридът от Porphyridium cruentum е добър антиоксидант и предпазва липидите в кожата от токсична пероксидация, което неминуемо се случва, особено при мазни и акнетични типове кожа. Освен полизахариди, маската отдава и аминокиселини, които са основните градивни единици на кожните белтъци и ензими. Червените микроводорасли съдържат мастни киселини, които подхранват и овлажняват. Доказано е, че някои мастни киселини от червени микроводорасли имат слабо антибиотично действие и в известна степен предпазват от инфекции. Подобно действие има и боготото съдържание на минерални соли, които стягат и изглаждат кожата. Спомагат за излющване на мъртвите клетки и заличаване дребните възпаления по кожата. Микроелементите осигуряват правилното функциониране на всички вътреклетъчни системи и балансират минералното хранене на кожата. Маската е богата на важни витамини и провитамини. Полиненаситените масла от червени микроводорасли, включително омега-3 и омега-6 , допълват високата биологична стойност на маската и допринасят за специфичния 'мирис на море'.
Гама линоленовата киселина в биомасата от червени микроводорасли осигурява оптимална хидратация и подържа в в отлично състояние всеки тип кожа.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Сухата субстанция от червени микроводорасли се разбърква с няколко капки топла вода /може розова вода.../. Оставя се 2-3 мин да набъбне и отново се разрежда до получаване на рядка кашица. Нанася се върху кожата и се оставя за 20-30 минути. /Ако изсъхва прекалено бързо, можете допълнително да навлажнявате маската в/у лицето/. Отмива се с хладка вода. След процедурата кожата се оставя няколко часа да почива /3-4 часа/, като не се слага нищо върху нея. При суха кожа, ако чувствате нужда, можете да нанесете подходящ крем. Резултатът е чиста, мека, стегната, добре овлажнена кожа и свеж тен.

МИКРОВОДОРАСЛОВО МАСЛО-Scenedesmus acutus

Микроводорасловото масло съдържа антиоксидонти на зелените микроводорасли. Те ги съдържат в изобилие, за да предпазят единствената си клетка от силния оксидативен стрес, които предлага открития океан. Най-важните антиоксиданти на зелените водорасли са каротиноподобни вещества, главно лутеин и зеаксантин. Те имат стягащ ефект върху кожата, подобряват еластичността, поглъщат вредните УВ А лъчи и многократно увеличават самозащитата на кожата спрямо вредните условия на околната среда и ежедневния стрес. Съдържа още хлорофили и витамин А, които са едни от най- добрите антиоксиданти за кожата и целия организъм. Съдържанието на фосфолипиди и кардиолипин защитава кожата от загуба на влага. Микроводораслите са източник на убихинони /пластохинони/, със структура подобна на Коензим Q10. Това са вещества подобни на витамини, които имат много силни антиоксидантни свойства, явяват се естествен УВ-филтър. Леко избелват кожата и предотвратяват образуването на пигментни петна. Стягат порите и регулират омазняването. Освежават цвета на лицето. Намалява по-дълбоките бръчки и напълно премахва повърхностните. Наричат се растителни коензими Q10. Микроводораслите съдържат гама- линоленова киселина, която е изключително важна за доброто състояние на кожата, но рядко се съдържа в другите растителни масла. Маслото има изключителен ефект при слънчево зачервяване и изгаряне-до 1-2 часа изгарянето се превръща в красив шоколадов тен. За ускоряване на тенообразуването-на слънце -директно или прибавено в козметиката. Наситено с каротиноиди и хлорофили заедно с множество други антиоскиданти заздравява и премахва възпаления от всякакъв произход. За трудно зарастващи рани подобрението се забелязва веднага. Декубитални рани свързани с вътрешни проблеми на кожата. Повърхностни разранявания и възпаления. В тези случаи приложението трябва да се съчетае с превръзка за по-добър ефект. За подобряване общото състояние на кожата и за лечение на бръчки, след пилинг процедури и др. Изключително благотворно масло, дори за кожа, поразена от акне-ако има разранявания. Липсата на каротиноиди в кожата е честа причина за появата на алергии и акне. Микроводорасловото масло може да се използва за профилактика на тези състояния както и за повишаване устойчивостта кожата към слънчева светлина /за много светла и чувствителна на слънчева светлина кожа./
Не съдържа изкуствени аромати, оцветители и консерванти

МАСЛО АНТИОКСИДАНТ ЗА ЛИЦЕ
Нашето тяло ежедневно приема с храната, въздуха и водота множество замърсители и е изложено на вредни външни влияния, които водят до образуване на свободни радикали в организма. Това са химически силно реактивоспособни частици, които се свързват с клетъчните вещества и променят тяхната структура и свойства. Това са процеси на окисление, които се натрупват с времето и се наблюдава стареене. Антиоксидантите са вещества, които се свързват със свободните радикали и по този начин ги обезвреждат. За да предпазим кожата си от преждевременно стареене и за да изглежда тя максимално свежа и млада, трябва редовно да й доставяме антиоксиданти. Антиоксидантът за лице съдържа микроводорасловото масло от зелени микроводорасли. Най-важните антиоксиданти на зелените микроводорасли са каротиноподобни вещества, главно лутеин и зеаксантин. Те имат стягащ ефект върху кожата, подобряват еластичността, поглъщат вредните УВ А лъчи. Маслото съдържа още хлорофили, витамини А и Е, които са едни от най- добрите антиоксиданти за кожата и целия организъм. Съдържанието на фосфолипиди и кардиолипин защитава кожата от загуба на влага. Микроводораслите са източник на пластохинони /убихинони/, със структура подобна на Коензим Q10. Това са вещества със силни антиоксидантни свойства, явяват се естествен УВ-филтър. Леко избелват кожата и предотвратяват образуването на пигментни петна. Стягат порите и регулират омазняването. Освежават цвета на лицето. Намалява по-дълбоките бръчки и напълно премахва повърхностните. Наричат се растителни коензими Q2-10. Микроводораслите съдържат гама- линоленова киселина, която многократно подобрява състоянието на суха и застаряваща кожата, но рядко се среща в другите природни растителни масла.
Маслото от цветчетата на невен е изключително богато на антиоксиданти и каротиноиди. Премахва всякакви възпаления. Успокоява кожата. Богато на противовъзпалителни и противоалергични компоненти. Това растение, Calendula officinalis /невен/ има изключително благотворно влияние върху целия организъм, прилагано външно и вътрешно.
Розовото етерично масло Rosa damascena Mill. е известно със силно подмладяващите си свойства върху цялото тяло. Изключително ценено по целия свят. Дезинфекцира, успокоява и освежава и най-чувствителните типове кожа. Заличава бръчки. С аромата си хармонизира тялото и душевността, а Вие се чувствате невероятно!
ПРИЛОЖЕНИЕ: Сутрин и/или вечер на добре почистено лице се нанасят 2-3 /или според нуждите на кожата/ капки от антиоксиданта. Набляга се в зоните около очите и устните, както и шията. Втрива се до пълно попиване. Сутрин след него може да нанесете Витализиращ гел за лице АЛГОМЕДА или крем с по-силна УВ защита. Подходящ за всякакъв тип кожа.
Да се съхранява на тъмно.



НАТУРАЛЕН БИЛКОВ ЛОСИОН ЗА КОСА СРЕЩУ ПЪРХУТ И КОСОПАД


ДЕЙСТВИЕ: Активният билков комплекс в съчетание с екстракт от микроводорасли укрепва косъма, придава му гладкост и блясък. Кожата на главата се подхранва, регулира се отделянето на себорея. Особено ефективен срещу пърхут и косопад. Активният билков комплекс действа мощно, посредством съвкупност от натурални биологично активни вещества с противогъбично и антимикробно действие. Съдържанието на етерични масла преустановява косопада, заздравява косъма и напълно премахва пърхута. По естествен път се подържа нормалният киселинен баланс на кожата на главата, което възпрепятства повторна поява на пърхут. Лосионът за коса АЛГОМЕДА подържа косата обемна и има известен стилизиращ ефект.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Използва се след измиване. Върху още влажна коса се нанася част от лосиона. Втрива се в кожата на главата, като активно се масажират корените на косата за няколко минути. След това изсушете и оформете косата по обичайния за Вас начин.
Препоръчително е да се съхранява в хладилник.


УКРЕПВАЩО МАСЛО ЗА КОСА С МИКРОВОДОРАСЛИ И РОЗМАРИН


С богатия си състав, маслото има благотворно влияние върху кожата на главата и подхранва косата. Богато на антиоксиданти, витамини, изофлавоноиди и др. биологично активни вещества, които стимулират космените фоликули и подпомагат тяхната детоксикация по естествен път. Екстрактът от розмарин има силно подхранващо и стимулиращо действие върху растежа и укрепването на косата. Богат е на хлорофили, каротиноиди, флавоноиди, етерично розмаринова масло, както и други биологично активни вещества в оптимални количества. Има силни пречистващи и стимулиращи свойства върху космените фоликули. Бори се с пърхута. Етеричните масла Cupressus smpervirens и Citrus bergamia, както и цялостният балансиран състав на маслото възпрепятстват прекаленото омазняване в корените , с което омазняване са свързани повечето проблеми на косата. Подходящо е за всички типове коса.
При редовна употреба на продукта, косата укрепва, става еластична и бляскава, с повече обем и по-лесно се оформя. Ефектът личи още с първата употреба.
ПРИЛОЖЕНИЕ:
Малко количество от маслото /достатъчно/ се нанася с върха на пръстите в корените на цялата коса и се масажира активно няколко минути. Оставя се да престои най-малко 20-30 минути. След това косата се измива и се оформя по обичайния начин. Прилага се веднъж на 5-10 дни, но при много слаба, капеща и увредена коса може да се прилага преди всяко измиване.
Не съдържа изкуствени аромати, оцветители и консерванти. Да се съхранява на тъмно. Най-добре в хладилник.

Labels: ,

1 Comments:

  • http://congbachessne.tk/ind/anketa62433.htm Проститутки M. Автово - Индивидуалка Лиза, Район Кировский, не доступен
    http://clemokfevi.tk/comments/anketa/66880 Отзывы о девушке maya, Москва, (903)7923099
    http://diserare.tk/checked/anketa/49357 Оценки ЛизА, Москва, (925)8858886
    http://lyuscenavfas.tk/ind/anketa87933.htm Проститутки M. Академическая - Индивидуалка Джулия, +7 (909) 912-23-68
    http://lippprinpere.tk/ind/anketa47210.htm Проститутки M. Бауманская - Индивидуалка яна, +7 (926) 306-93-38

    ростов на дону проститутки дешовые

    By Anonymous Anonymous, at 2:46 AM  

Post a Comment

<< Home